Tartalomjegyzék Papírmakett fórum
Magyar papírmakettezők fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

3D-s makett tervezés!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tervezőiroda
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
savalas
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Jan..22 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi lett ebből a jó kis tutorialos témámból.... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gombár gabor
Őrült papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Jan..22 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

savalas írta:
Mi lett ebből a jó kis tutorialos témámból.... Sad

hát hozzuk helyre savalas!de normálisan!Mármint ne marjuk itt egymást,mint a hiénák a húsért harcban!.Ahogy hogy mindjájan szép maketteket alkossunk,szerintem segitenünk kéne egymást.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
krisz01
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Ápr..19 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szombaton felraktam a Zmodeler 2-t, elolvastam Savalas tutorioljának első 3 kommentjét, és belevágtam. Bőven elég a leírás egy papírmaketthez szükséges modell elkészítéséhez.

Most így áll a modell: (2002-es Audi RS6)

A hozzászólás legutóbb krisz01 által 2010.Ápr..19 21:44-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
savalas
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Ápr..19 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cool Wink
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Ápr..21 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elkészült nagyjából, a maradék alkatrészeket a próbaépítés után készítem el. A textúrázást is megnézem, ha sikerül megépíteni.
Képek:

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
krisz01
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Ápr..21 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
HNorbert

HozzászólásElküldve: 2010.Ápr..24 17:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!
Én kipróbáltam, már megyeget, de akad pár problémám. Felülnézetben illetve szembőlnézetben nem jelenik meg az összes piros pötty amikor mozgatni akarom őket, így nem tudom pontosan beállítani őket. A másik, hogy nekem 3D nézetben csak piros pontok jelennek meg, nem felület. Ezt hogyan állítsam be?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
HNorbert

HozzászólásElküldve: 2010.Ápr..26 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, a problémám magától megoldódott. Méghozzá úgy, hogy újrakezdtem Very Happy Szerintem szegény Octaviát megint újrakezdem.
Ti honnan szedtek jellegrajzokat? a the-blueprints.com-on sajnos nincsen használható rajz Mercedes Sprinterről és Ford Transitról sem. Pedig nekem ez a kettő kéne leginkább. Ha valaki tud segíteni, az írjon legyen szíves.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kuvikk

HozzászólásElküldve: 2010.Máj..30 19:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali, ez talán jó.....

ford2005.jpg
 Cím:
 Fájl mérete:  105.56 KB
 Megtekintve:  47 alkalommal

ford2005.jpg

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tervezőiroda Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Csatolhatsz fájlokat ebben a fórumban
Letölthetsz fájlokat ebből a fórumból