Tartalomjegyzék Papírmakett fórum
Magyar papírmakettezők fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Papírmakett.hu

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Boltok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pászti Balázs
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006.Okt..7 9:26    Hozzászólás témája: Papírmakett.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ajánlom figyelemtekbe a Papírmakett.hu-t
http://www.papirmakett.hu/index.html

Resize of LOGO_2_color.jpg
 Cím:
LOGO
 Fájl mérete:  12.45 KB
 Megtekintve:  4119 alkalommal

Resize of LOGO_2_color.jpg

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Péter
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2007.Ápr..2 17:14    Hozzászólás témája: -- Hozzászólás az előzmény idézésével

Bizalommal ajánlom mindenkinek ezt a remek oldalt,hiszen az én makettem többsége is innen származik Wink Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atya2001
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007.Máj..4 4:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Balázs

Most néztem az oldalon, hogy 1 évesek lettetek.
Gratulálok, további sikereket kívánok, és legalább 100 ilyen szülinapot!

csaio
Atya

STAR 266 + CANNON P-LOT. ZU-23-2 / Modelik / 1:25
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pászti Balázs
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007.Máj..4 6:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Köszi a gratulációt!
Ha 100 évig nem is, de remélem, hogy még jópár évig még lezs Papírmakett.hu... Wink

Üdv
Balázs
Vissza az elejére
Adam

HozzászólásElküldve: 2007.Máj..4 7:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én is gratulálok a szülinaphoz, és egyúttal meg is köszönném, hogy vagytok, és hogy megkönnyítitek a kevés, ámde lelkes magyar papírmakettes társaság életét.
Szóval kitartást a további 100 évhez Wink
Üdv: Ádám
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Trucker39
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2007.Máj..4 7:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hasonló jókat kívánok magam is.

Addig nem kell félteni az oldalt, míg egy-egy műalkotás nézettsége ilyen lesz, mint mostanában.
Az ember el sem hinné, hogy egy jól elkészített fotósorozat milyen kedvcsináló lehet. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pászti Balázs
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007.Jún..23 8:56    Hozzászólás témája: Oldalfrissülés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Felhívom figyelmeteket, hogy frissült a Papírmakett.hu kínálata, néhány régiséggel, ritkasággal! Very Happy

KATT IDE: http://www.papirmakett.hu

Üdv
Balázs
Vissza az elejére
atya2001
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007.Jún..23 9:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Balázs

Télleg sok újdonság van, nekem főleg azok a gigászi méretű repülök jönnek be igazán.
Tupoljev Tu-128M "Fiddler" : 91x53x21cm nagyon komoly méretek, ehez külön szoba kell

Tupoljev Tu-160 "Blackjack" : 169 cm szerintem ez a méret, mindent elárúl a makettről, már majdnem lehetne bele RC felszerelést tenni, aztán hadd szelje a kék eget

U-2R "Senior Span" : 57x99x15cm hát ez is nagyon komoly, ekkora makettek, még mindig az állam keresgélem, a kartonbaun, már láttam a Tu-160-as építését, átlagosan a merevítőbordák, 4-5 mm-es kartonra voltak ragasztva! Nagyon komoly makettek, remélem egyszer lesz helyem, bármelyiket összerakni, mert nagyon igényes, szép makettnek néznek ki.

A többi új makett is érdekes, de engem főleg ezek fogtak meg!

Na mondjuk a Star 25-ös daru, szerintem piszkosul jó áron van: 990Ft!?, és az 580-as alkatrész szám azért nem rosz, na meg a 25-ös mérete is jónak ígérkezik.

csaio
Atya

STAR 266 + CANNON P-LOT. ZU-23-2 / Modelik / 1:25
Vissza az elejére
and
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2007.Jún..23 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Én viszont csak jelezni szeretném, hogy a Merkavára kattintve nálam a Panther G-t hozza be az új ablak.

üdv: and Cool

Pászti Balázs
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007.Jún..23 16:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, már ki is lett javítva. Cool

Üdv
Balázs
Vissza az elejére
Oláh Béla

HozzászólásElküldve: 2008.Jún..21 16:41    Hozzászólás témája: ragaztó Hozzászólás az előzmény idézésével

Segitséget kérek hogy hol lehet az uhu ragaztot beszerezni.
Péter
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2008.Júl..15 10:54    Hozzászólás témája: Re: ragaztó Hozzászólás az előzmény idézésével

Oláh Béla írta:
Segitséget kérek hogy hol lehet az uhu ragaztot beszerezni.

Hali!

Attól függ milyet szeretnél,stift vagy folyékony Question

Péter

Pászti Balázs
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2010.Jún..30 21:33    Hozzászólás témája: Papírmakett.hu Facebook nyereményjáték Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.facebook.com/papirmakett?v=app_2347471856&ref=ts
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Boltok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Csatolhatsz fájlokat ebben a fórumban
Letölthetsz fájlokat ebből a fórumból