Tartalomjegyzék Papírmakett fórum
Magyar papírmakettezők fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

SA-330J PUMA /GPM, 1:33 /
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Repülőgép makettek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kissas
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..4 8:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megint haladtam, és már tényleg közel a vég Wink Sok alkatrésznél, amik már régebben elkészültek, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy felragasszam a helyére. Ez sokat dobott a látványon. Teljesen befejeződött a rotoragy, bár a kis felálló részek nem biztos, hogy így vannak eredetileg, de sajnos a rajzból nem látszott...

Csiszoltam és festettem a radarkúpot (elsőre szerintem nem is lett olyan rossz), felragasztottam a légzsákokat, elöl kicsit más az íve, mint a fülkének, kicsit eláll, de nem vészes

Felragasztottam a farokra a vízszintes vezérsíkot

És elkészültek a kerekek is. Tapaszoltam őket, de sikerülhettek volna jobban is...Nagy kár, hogy a száruk a kerekek felhelyezése után szinte egyáltalán nem látszik, pedig igen-igen aprólékosan ki vannak dolgozva (mondjuk a belső térből sem sok fog látszódni a végén...Sad )

Történt sajnos egy kis baleset is Sad Sajnos a csipeszem beleakadt a lámpába, és ráesett a makettre. Itt kicsit látszik a helye, de szerencsére alul van, és szerintem javítható is.

Chartres-i katedrális
AH-64A
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gaccso
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..4 10:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jó lesz!
kissas
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..18 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Éééés végre valahára elkészült a gép. Kisebb, részletességet adó darabok kerültek fel a farokra, a gép aljára, felkerült a lépcső, a csörlő, a függesztőpont. Ezekről itt vannak képek, ezek nem lettek túl jók, a megvilágítás miatt, de talán a lényeg látszik.

És itt vannak képek a kész gépről, betonkockák vannak, de szerintem még mindig nem az igazi a beállítás... meg egy pár képen látszik, ahogy forgattam, az egyik rotorlapát kicsit elfordult; ezt már csak a kész képek szerkesztésekor vettem észre...

Szeretnék alá füvet gyártani, meg még valami tereptárgyat, erről képek majd egy kicsit később...

Chartres-i katedrális
AH-64A
Vissza az elejére
bodispeter88

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..18 14:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gratulálok. Nagyon jó lett.
Vissza az elejére
gombár gabor
Őrült papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..18 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyonszép,és nekemis nagyon tetszik!.Mesélj az épitéséröl?mennyire volt nehéz?pontosságok?.élek?.Tényleg lenyügözöen szép munka lett.Énis Gratulálok neked hozzá!
zozo
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..18 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is csak gratulálni tudok neked, nagyon szép lett Laughing Exclamation
Vissza az elejére
solo
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..18 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagy munka volt, gratulálok én is!Egyszer szívesen megnézném élőben is.
Valamelyik versenyre nem akarod benevezni?
solo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kissas
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..19 16:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi srácok! Jól esnek a szavaitok! Az építésről: a fülkénél leírt pontatlanságon kívül javíthatatlan (kis munkával és rutinnal javítható) hibák nem voltak. A leírt hibákat leszámítva pontos volt a makett, és illeszkedtek a részek. A fülkénél max. 10% esélyt adok annak, hogy én b*sztam el valamit. Az a rész volt az, ami legjobban bosszantott. A végén viszont nagyon feldobta a sok kis kütyü ( radarkúp, ablaktörlők, kilépő küszöb, csörlő, függesztési pont, lépcső, stb.)
És a legjobb volt, mikor már csak azon kellett gondolkozni, hogy milyen szögből fotózzam! Very Happy Very Happy
Sokat gondolkodtam már, hogy el kéne menni valamelyik versenyre, csak tőlünk mind olyan messze van Sad De egyre közelebb kerülök hozzá, hogy egyszer tényleg elmenjek az egyikre. Aztán hogy be merném-e nevezni valamelyik művemet...? Egyszer talán olyan is lesz... Wink Wink

Chartres-i katedrális
AH-64A
Vissza az elejére
gaccso
Papírmakettező

HozzászólásElküldve: 2010.Júl..23 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jól megcsináltad! Gratula!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Repülőgép makettek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem csatolhatsz fájlokat ebben a fórumban
Letölthetsz fájlokat ebből a fórumból