|
Papírmakett fórum Magyar papírmakettezők fóruma
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kissas Papírmakettező

Csatlakozott: 2006.11.09. Csütörtök 7:07 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Örkény
|
Elküldve: 2010.Júl..4 8:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Megint haladtam, és már tényleg közel a vég Sok alkatrésznél, amik már régebben elkészültek, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy felragasszam a helyére. Ez sokat dobott a látványon. Teljesen befejeződött a rotoragy, bár a kis felálló részek nem biztos, hogy így vannak eredetileg, de sajnos a rajzból nem látszott...
Csiszoltam és festettem a radarkúpot (elsőre szerintem nem is lett olyan rossz), felragasztottam a légzsákokat, elöl kicsit más az íve, mint a fülkének, kicsit eláll, de nem vészes
Felragasztottam a farokra a vízszintes vezérsíkot
És elkészültek a kerekek is. Tapaszoltam őket, de sikerülhettek volna jobban is...Nagy kár, hogy a száruk a kerekek felhelyezése után szinte egyáltalán nem látszik, pedig igen-igen aprólékosan ki vannak dolgozva (mondjuk a belső térből sem sok fog látszódni a végén... )

Történt sajnos egy kis baleset is Sajnos a csipeszem beleakadt a lámpába, és ráesett a makettre. Itt kicsit látszik a helye, de szerencsére alul van, és szerintem javítható is.
 _________________ KisSas
Chartres-i katedrális
AH-64A |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaccso Papírmakettező
Csatlakozott: 2009.04.25. Szombat 12:56 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: 2010.Júl..4 10:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon jó lesz! _________________ Gaccso |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kissas Papírmakettező

Csatlakozott: 2006.11.09. Csütörtök 7:07 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Örkény
|
Elküldve: 2010.Júl..18 13:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Éééés végre valahára elkészült a gép. Kisebb, részletességet adó darabok kerültek fel a farokra, a gép aljára, felkerült a lépcső, a csörlő, a függesztőpont. Ezekről itt vannak képek, ezek nem lettek túl jók, a megvilágítás miatt, de talán a lényeg látszik.

És itt vannak képek a kész gépről, betonkockák vannak, de szerintem még mindig nem az igazi a beállítás... meg egy pár képen látszik, ahogy forgattam, az egyik rotorlapát kicsit elfordult; ezt már csak a kész képek szerkesztésekor vettem észre...

Szeretnék alá füvet gyártani, meg még valami tereptárgyat, erről képek majd egy kicsit később... _________________ KisSas
Chartres-i katedrális
AH-64A |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bodispeter88
Csatlakozott: 2009.08.03. Hétfő 9:51 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Öskü
|
Elküldve: 2010.Júl..18 14:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Gratulálok. Nagyon jó lett. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gombár gabor Őrült papírmakettező

|
Elküldve: 2010.Júl..18 14:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyonszép,és nekemis nagyon tetszik!.Mesélj az épitéséröl?mennyire volt nehéz?pontosságok?.élek?.Tényleg lenyügözöen szép munka lett.Énis Gratulálok neked hozzá! _________________ GBR Kiadó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zozo Papírmakettező
|
Elküldve: 2010.Júl..18 15:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is csak gratulálni tudok neked, nagyon szép lett  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
solo Papírmakettező
Csatlakozott: 2007.09.02. Vasárnap 20:47 Hozzászólások: 416 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: 2010.Júl..18 19:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagy munka volt, gratulálok én is!Egyszer szívesen megnézném élőben is.
Valamelyik versenyre nem akarod benevezni?
solo |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kissas Papírmakettező

|
Elküldve: 2010.Júl..19 16:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi srácok! Jól esnek a szavaitok! Az építésről: a fülkénél leírt pontatlanságon kívül javíthatatlan (kis munkával és rutinnal javítható) hibák nem voltak. A leírt hibákat leszámítva pontos volt a makett, és illeszkedtek a részek. A fülkénél max. 10% esélyt adok annak, hogy én b*sztam el valamit. Az a rész volt az, ami legjobban bosszantott. A végén viszont nagyon feldobta a sok kis kütyü ( radarkúp, ablaktörlők, kilépő küszöb, csörlő, függesztési pont, lépcső, stb.)
És a legjobb volt, mikor már csak azon kellett gondolkozni, hogy milyen szögből fotózzam!
Sokat gondolkodtam már, hogy el kéne menni valamelyik versenyre, csak tőlünk mind olyan messze van De egyre közelebb kerülök hozzá, hogy egyszer tényleg elmenjek az egyikre. Aztán hogy be merném-e nevezni valamelyik művemet...? Egyszer talán olyan is lesz...  _________________ KisSas
Chartres-i katedrális
AH-64A |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gaccso Papírmakettező
Csatlakozott: 2009.04.25. Szombat 12:56 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: 2010.Júl..23 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon jól megcsináltad! Gratula! _________________ Gaccso |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. Nem csatolhatsz fájlokat ebben a fórumban Letölthetsz fájlokat ebből a fórumból
|
|