Keresés:
Részletes keresés
Rendelési információk (ÁSZF) | Szállítás és fizetés | Tippek, trükkök | Linkek | Kapcsolatfelvétel | Letöltés
Linkek

KIADÓK:

Csehország vezető papírmakett gyártója és kiadója. Kiadványaik széles skálán mozognak, megtalálható közöttük az egyszerű gyerekeknek tervezett kivágók de a tapasztaltbb makettezőknek készült, komplex modellek is.
Az egyik legfiatalabb lengyel makettkiadó. 2005 februárjában indult, kialakult profilja még nincs. A neve a WROCLAWSKA ANARCHIA KARTONOWA (WAK) nevű papírmakettező klub nevéből ered. Elsősorban fiatal tervezőkkel dolgozik.
A lengyel kiadót 2003 szeptemberében alapították a Kolek fivérek. Nevét az Orlik makettező klubról kapta, amit édesapjuk 1971-ben alapított. Nincs meghatározott profiljuk, egyszerűen érdekes maketteket szeretnének kiadni.

GPM
Az első makettet 1989-ben adták ki, de mára már több, mint 250 kiadványuk létezik. 1997-től kezdve alkalmazzák a számítógéppel támogatott tervezést. A fő profiljuk a high-tech papírmakett, de léteznek egyszerűbb, kezdők számára ajánlott is. Elsősorban a haditechnikára specializálódtak.
A fiatal ukrajnai kiadó 2004 végén alakult. Az első évben 6 makettet adott ki, célja, hogy folyamatosan bővítse kínálatát, kiváló minőségű kiadványokkal.
Halinski logoval ellátott kiadványok először 1992-ben jelentek meg, elsőként kezdtek Lengyelországban mélyhúzott pilótafülkéket készíten a makettjeikhez. Filozófiájuk az, hogy nagyon pontosan illeszkedő, minél élethűbb színezésű, megjelenésű, de egy átlagos makettező számára összerakható maketteket fejlesszenek ki.
Lengyelország legpatinásabb papírmakett kiadója. 1957 óta jelenik meg kiadvány Maly Modelarz logoval. Kiadványaik széles skálán mozognak, mind témában, mind pedig kidolgozottságban.
Egyike a legprofesszionálisabb papírmakett kiadóknak. Múltja egészen 1990-ig nyúlik vissza, akkor még Modelcard néven működött. Idáig több, mint 200 kiadványa jelent meg és 2001 óta kizárólag a számítógéppel támogatott tervezést használják. És 2005 áprilisa óta már saját offszetnyomdagéppel készülnek a papírmakettek!


TÁRSOLDALAK:

www.papirmakett.lap.hu - Minden, ami papírmakett


Lillafüredi Állami Erdei Vasút honlapja - a kisvasút járművei 1:45 léptékben


PaperModel.Cz


Hajómakett.hu

 

 

 

Social Network
Paprmakett.hu a Facebookon
Kosár
A kosarad üres.
0Kosár tartalma:
0FtÖsszesen:
Üdvözlünk Vendég
Népszerű termékek
Akciós termékek