Keresés:
Részletes keresés
Rendelési információk | Tippek, trükkök | Linkek | Kapcsolatfelvétel | Letöltés
Termék kategóriák
Kiemelt termékek
Pénznem
Language
Partnerek

Acceptance Mark
Mátyás-templom
Hely: Link a honlaphoz //Papírmakettek//Épületek//Templomok, katedrálisok//Mátyás-templom
Mátyás-templom

Képgaléria:

Termékinformáció

Méretarány: 1:200
Gyártó: 3D KARTON, Magyarország
Nehézségi fok: 4/5
Kész méret: 22 x 31 x 43 cm
Oldalak száma: 16
Oldalak formátuma: A4
Alkatrészek száma: 400
Nyelv: magyar, angol, német, + diagramok

Talán az egyik leghíresebb budapesti épület makettje építhető meg a füzetből. A kivágó elsősorban tapasztaltabb makettezőknek készült, de bátrabb kezdők is belevághatnak. A kivágó fototextúrázott grafikával ellátott, ezáltal teljesen élethűen adja vissza az épület minden részletét. Kiváló nyomatok és számítógéppel támogatott tervezés jellemzi a makett füzetet. Az összeépítést színes ábrák segítik.

 

(4 vélemény alapján)

Ár: 3990Ft


Termék azonosító: 3DKARTONNo1
KIFOGYOTT
Vélemények / Megjegyzések
eddig a legjobb
"Csak felsőfokon tudok írni a makettról. Rendkívűl pontos, minden a helyén van, mindenhol illeszkedik, nagyon jó a leírás, gratulálok a tervezőknek. A minőség és a szinezés is nagyon jó. Nem lehetett kis munka megtervezni, de várom a többi hasonlót. Pécsi székesegyházat megcsináltam, és még szeretném a szegedi dómot, de én már a nehezebbeket, részletgazdagabbakat szeretném igazán. Most készítem a prágai szent Vencel templomot, az nehéz, de silányabb papír, és már több hibát pontatlanságot találtam. Gratulálok."
2009/09/ 5, 22:11by Glavina Judit

MAKETT
"FANTASZTIKUS MAKETT, MINDENKINEK AJÁNLHATOM. MIND ANYAGÁBAN, MIND FESTÉSÉBEN, MIND ÖSSZEÉPÍTÉSÉBEN KIVÁLÓ. EZ A MAKETT ÉLETEM ELSŐ PAPÍRMAKETTJE, ÉS FANTASZTIKUS ÉLMÉNYT NYÚJTOTT. GRATULÁCIÓ A KÉSZÍTŐKNEK ÉS VÁROM A TÖBBI MAKETTET IS."
2009/03/ 4, 12:21by Anonymus

makett
"Hibatlan makett, ajanlom mindenkinek."
2009/01/27, 18:04by Anonymus

kiváló makett
"Néhány hónapja raktam össze a Mátyás-templom makettjét.Annak ellenére,hogy a 3D Karton Kiadó első makettje,igazi profi munka.Az alkalmazott technika révén,rendkívül élethű az összeállított makett.Rendkívüli részletessége ellenére nem túl nehéz összerrakni.Hogy valami hibát is említsek,a templom oldalhajóinak tetőalkatrészei nem igazán fekszenek fel a főhajó tetejének oldalára.Nehéz korrigáni és nem is tudtam teljesen eltűntetni a réseket.Szerencsére nem túl látványos hibáról van szó,összeállítás után nem feltűnő.Összességében nagyon szép makett, mindenkinek ajánlani tudom."
2008/07/ 4, 10:01by Nemes Ferenc

Social Network
Paprmakett.hu a Facebookon
Kosár
A kosarad üres.
0Kosár tartalma:
0FtÖsszesen:
Üdvözlünk Vendég
Népszerű termékek
Akciós termékek
  1. Szent István-bazilika
    Kedv. 1000Ft
  2. Lánchíd
    Kedv. 500Ft